Smitshoek G1 zonder puntverlies Kampioen in de 1e klasse 7

Vandaag stond om 10.00 uur de uitwedstrijd tegen de nummer 2 cvv de Zwevers op het programma. Bij aanvang van de wedstrijd hebben de 2 teams evenveel punten alleen Smitshoek heeft nog 2 inhaalwedstrijden te goed, dus hebben we in theorie aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap veilig te stellen.

Het was koud in Capelle en we begonnen wat nerveus aan de wedstrijd, maar we kregen toch kansen. Doordat we voor de goal verkeerde beslissingen namen kregen we de bal niet in het net.

Het was geen goede 1e helft maar wel spannend, de bal ging over en weer maar de beste kans was voor Capelle met een bal op de paal. Uiteindelijk gingen de rust in met een 0-0 stand.

Na een speech van de trainers in de rust dat we wat meer met elkaar moesten spelen en de bal het werk moesten laten doen gingen we weer het veld op.

We kwamen goed uit de kleedkamer en hadden toch naar de trainers geluisterd want gelijk na de aftrap scoorden we via een vlotte combinatie de 0-1. We hadden de smaak te pakken want nog geen minuut later lag nummer 2 er al in. We bleven rustig door voetballen en lieten de bal rustig rondgaan en zo schoten we de 0-3, 0-4 en zelfs de 0-5 binnen. Na de 0-5 vergeten we even te voetballen en geven we Capelle de mogelijkheid om 2 keer tegen te scoren. Uiteindelijk prikken we er nog 1 bij en winnen we de wedstrijd toch nog gemakkelijk met 2-6 en zijn we zonder punt verlies kampioen geworden in de 1e klasse 7.

Na de wedstrijd zijn we naar Smitshoek gegaan en werden we getrakteerd op een patatje en wat te drinken. De uiteindelijke huldiging gaat nog komen.

Gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap.