Laatste G-voetbalkamp V.V. Smitshoek in Reek

Afgelopen pinksterweekend was het weer zover. Voetballers met een beperking van V.V. Smitshoek te Barendrecht gingen weer op voetbalkamp. De meesten hadden er een jaar lang naar uitgekeken maar er gingen ook nieuwelingen mee die vooraf niet wisten hoe geweldig dit kamp kan zijn.  Voor de laatste keer in Reek bij Uden. De laatste zes jaar was dit voor de meeste een vertrouwde omgeving maar de laatste 2 jaar waren de 3 kamphuizen niet uitgerust voor zoveel deelnemers. Met huisvesting van een grote tent erbij was dit mogelijk maar de sanitaire voorzieningen konden dit niet meer aan. Volgend jaar het 10e voetbalkamp in nieuw kamphuis in Otterlo.

Een deel van de kampleiding was voordat de grote massa vanuit Smitshoek ging vertrekken al aanwezig om voorbereidingen te treffen. Iedereen redelijk op tijd en om 19:00u vertrok de touringcar en 2 busjes naar Reek. Daar werden ze ontvangen door Mickey en Mini Mouse. Elk voetbalkamp zijn er wel personen van de begeleiding die zich in een pak hijsen. Het gehele voetbalkamp trokken er clowns, een beer, een aap en een boef voorbij. En natuurlijk Spiderman niet te vergeten. Als nieuweling koekiesmonster en wat had die begeleider het heet in dat pak. Bij de droppings van de junioren en senioren een finish om niet te vergeten. Een enge aap wachtte hen op en dat was voor velen wel even schrikken. Veel individuele spelen die jaarlijks terugkeren. En natuurlijk de toernooien. Het is een voetbalkamp maar we kunnen meer spreken van een sportkamp. Naast het gewoonlijke voetbaltoernooi, een foam hockey -en voetvolleytoernooi, ballenzooi en de speurtocht. Activiteiten zoals bingo en een disco die voor het eerst buiten gehouden kon worden. Aan eten geen gebrek. Fruit. Patat, snacks, tosti’s, broodjes worst, patat, pannenkoeken etc. Nee…. iedereen had niet te klagen, ook niet wat betreft het drinken.

Fantastisch dat iedereen het weer naar hun zin heeft gehad. Weer een jaar wachten. Op naar het 10e voetbalkamp, een jubileum dus en ook nog in een andere omgeving. Namens de G-leiding van V.V. Smitshoek wilde ik alle sponsors bedanken die hun bijdrage hebben geleverd aan dit voetbalkamp want zonder sponsoring is zo’n voetbalkamp voor ons onmogelijk en deze doelgroep heeft het zo hard nodig. Hopen dat volgend jaar de sponsors weer een bijdrage kunnen leveren.

Groetjes Wilco de Groot (G-coӧrdinator V.V. Smitshoek)

1 gedachte over “Laatste G-voetbalkamp V.V. Smitshoek in Reek”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *