Eerste wedstrijd van G2

Het was eindelijk zover, we mochten het veld weer op voor een nieuw seizoen maar nu bij de Senioren.

We moesten van start tegen een oude bekende Excelsior 20
Na de bekendmaking van de nieuwe aanvoerder euhhhhhh aanvoerster zijn we het veld opgegaan voor de warming up.
de wedstrijd ging ietsjes later van start dan de planning was maar goed, toen het eerste fluitsignaal was geblazen gingen we van start
Ondanks dat er goed werd rond gespeeld moesten we weer aan elkaar wennen, want dat leed onnodig bal verlies, helaas kwamen we 0-1 achter door een mooie combinatie van de tegenstander.
Nadat de bal wat heen en weer was gegaan kreeg Collin de bal, zodat we opnieuw konden opbouwen. via Luuk werd de bal naar voren gebracht en daaruit scoorden Giovanni
1-1 was ook de rust stand.
Na wat aanwijzingen in de kleedkamer gegeven te hebben gingen we met frisse moed er weer vol tegen aan helaas kwamen we na een counter van de tegenstander met 1-2 achter te staan.
de vermoeidheid begon toe te slaan bij beide elftallen, Er werd niet meer goed mee terug gelopen. we kregen div kansen maar die werden niet afgemaakt. het doelpunt hing in de lucht maar het duurde toch nog even voordat tie viel, vanuit een corner kopte Luuk de keeper redde nog in eerste instantie maar liet de bal los en Estelle was er als de kippe bij en frommelde de bal over de doellijn 2-2.
Ook excelsior kreeg nog wat mogelijkheden maar Collin was paraat en pakte ze allemaal. In de laatste minuut was er nog een kans voor Sion maar schoot tegen de keeper aan. En daardoor bleef de eindstand op 2-2 staan.

Het was een leuke pot voetbal van beide elftallen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *